Flexess toegangscontrole en nieuwe Flexess Duo

Flexess toegangscontrole en nieuwe Flexess Duo

Onze Flexess toegangscontrole lijn is fors uitgebreid. Door toevoeging van hoogwaardige elektronica en in Nederland ontwikkelde software, in combinatie met vandalismebestendige IP68 Wiegand codetableaus en paslezers, is een zeer geavanceerd toegangscontrolesysteem ontstaan.

De nieuwe Flexess Duo is een 2-deurs IP deurcontroller waar IP68 codetableaus en paslezers op aan gesloten kunnen worden. Verder is de controller voorzien van aansluiting voor elektrische vergrendelingen, drukknoppen en alarm. Het systeem is schaalbaar dus er kan worden gestart met één deur en is uit te breiden tot ruim 500 deuren en tot 1.500 gebruikers.

De software is meertalig, is gratis en kent geen abonnementskosten en draait volledig op de controller. Hierdoor is het niet nodig de software te installeren en kan men het beheren op elk apparaat met een webbrowser zoals een PC, tablet of smartphone. Verder zijn er in de software o.a. een onbeperkt aantal toegangsprofielen op basis van tijdzones te programmeren, is er een (te exporteren) logboek, anti-passback en is tijdelijke toegang vooraf te programmeren.

Voor een duidelijk overzicht van alle componenten verwijzen wij u naar onze speciale Flexess website www.flexess.nl.