Lid Branchevereniging hang- en sluitwerk VHS

Lid Branchevereniging hang- en sluitwerk VHS

Maasland Groep BV is per 1 januari 2023 lid geworden van de Branchevereniging hang- en sluitwerk VHS. De VHS is altijd actief en betrokken geweest bij de ontwikkeling van nationale en internationale regelgeving en normalisatie en als belangenbehartiger voor de branche. De afgelopen jaren heeft de VHS zich echter ook steeds nadrukkelijker geprofileerd als aanjager en initiator met het oog op relevante maatschappelijke en brancheontwikkelingen. Met geïnitieerde collectieve activiteiten op het gebied van nieuwe technologieën, BIM, brandwerendheid, milieu (EPD’s) en circulariteit zijn wij van mening dat aansluiting bij de branchevereniging van meerwaarde is en veel voordelen biedt. Met onze kennis denken wij een constructieve inhoudelijke bijdrage binnen de vereniging te kunnen leveren.

De Branchevereniging hang- en sluitwerk VHS, opgericht in 1951, heeft 28 leden die fabrikant of leverancier van hang- en sluitwerk zijn. Sinds 2020 maakt de VHS als zelfstandige vereniging deel uit van de Federatie Veilig Nederland.

Federatie Veilig Nederland is een actieve ondernemersvereniging met meer dan 180 leden, allen gespecialiseerde bedrijven met oplossingen voor vele brandveiligheids- en beveiligingsvraagstukken. Federatie Veilig Nederland is in 1969 opgericht en is een deskundige spreekbuis. Federatie Veilig Nederland staat voor kwaliteitsbedrijven, duidelijke taal, een sterke organisatie en meerwaarde voor haar leden. Deskundige ondersteuning, dienstverlening en belangenbehartiging staan hoog in het vaandel.