Maatregelen tegen het coronavirus

Er zijn nog steeds aangescherpte maatregelen van kracht om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen. Maasland Groep volgt hierin vanzelfsprekend de richtlijnen die door de Rijksoverheid en RIVM zijn opgesteld en heeft haar dienstverlening hierop aangepast. Om de continuïteit te kunnen waarborgen hebben wij een plan opgesteld, waarbij wij de afgelopen maanden hebben laten zien dat we nu net zo effectief zijn als daarvoor.

Maasland Groep zet haar activiteiten dus onverminderd voort, deels in aangepaste vorm. Wij zijn en blijven gewoon bereikbaar via de bekende kanalen, hanteren de gebruikelijke openingstijden van 8.00u tot 18.00u en verzenden uw orders zoals u van ons gewend bent.

Onze buitendienstcollega’s werken voorlopig zoveel mogelijk vanuit huis, maar op uw verzoek blijft het mogelijk om op locatie een bezoek in te plannen. Onze collega’s van de technische dienst zullen u telefonisch en online begeleiden, slechts bij uiterste noodzaak op locatie. Ook voor bezoek aan ons bedrijf geldt dat dit uitsluitend te doen na het maken van een afspraak, u blijft met inachtneming van de RIVM richtlijnen van harte welkom.

Helaas bieden de aangescherpte maatregelen geen ruimte met betrekking tot de voortzetting van onze producttrainingen, deze worden tot eind van dit jaar dan ook geannuleerd.