YouTube instructiefilmpjes

Ruim 13 jaar geleden zijn wij gestart met het uploaden van video’s waarin in 3D de werking van een product wordt uitgelegd. Op deze video’s krijgen we nog steeds veel positieve reacties. We zijn druk bezig aan deze video’s een vervolg te geven. Deze nieuwe video’s willen wij graag bij u onder de aandacht brengen en zijn onder andere te zien op ons YouTube kanaal www.youtube.com/@maaslandgroep

Ons kanaal is helder en overzichtelijk ingedeeld. Zo vindt u er:

Informatieve filmpjes
In deze filmpjes wordt door onze eigen mensen tips en informatie gegeven over onze producten. Deze video’s gaan bijvoorbeeld over welk type grendel toe te passen bij een bepaalde deursituatie of wat het verschil is tussen arbeidsstroom en ruststroom.

Productvideo’s
In deze filmpjes wordt van één specifiek product de werking uitgelegd.

Technische instructiefilmpjes
Deze filmpjes zijn bijzonder handig voor mensen die zelf installeren. De video’s gaan bijvoorbeeld over het programmeren van een codetableau of het installeren van een deurautomaat. Hier zijn er inmiddels bijna 50 van gemaakt!

De filmpjes zijn bedoeld voor mensen die informatie zoeken over de toepassing onze producten, montage van onze producten en het installeren en programmeren van onze producten. De technische instructiefilmpjes en productvideo’s zijn te zien op ons YouTube kanaal en via onze website. De informatiefilmpjes alleen op ons YouTube kanaal.

Ga dus snel naar ons YouTube kanaal www.youtube.com/@maaslandgroep en kijk wat er allemaal te zien is en als je in de toekomst niets wilt missen abonneer je dan gratis op ons kanaal want we gaan nog veel meer mooie en informatieve filmpjes maken.