Voor gebouwbeheerder

‘Gebouwbeheer’ is een functie welke primair is bedoeld om automatisch sleutels voor gemeenschappelijke deuren uit te delen. Op het moment dat bijvoorbeeld een bewoner van een appartementencomplex een sleutel voor zijn of haar voordeur uitgeeft, kunnen door het platform automatisch sleutels worden uitgegeven voor de gemeenschappelijke deuren welke gepasseerd moeten worden om bij de voordeur van betreffende bewoner te komen. Hierdoor is ‘Gebouwbeheer’ de ideale beheeromgeving voor woningstichtingen en verenigingen van eigenaren.

‘Gebouwbeheer’ is een kosteloze optie op de beheeromgeving van een ‘Sloteigenaar’ welke via systeeminstellingen door een ‘Sloteigenaar’ aan of uit gezet kan worden. Als de optie ‘Gebouwbeheer’ aan staat wordt de beheeromgeving uitgebreid met een tabblad ‘Gebouwen’.

Voor het inrichten van gebouwen en het automatisch uitgeven van sleutels voor gemeenschappelijke deuren zijn geen aanvullende licenties nodig. Indien een beheerder ook zelf sleutels voor deuren uit wil geven (niet automatisch) dan is voor iedere deur waarvoor hij dat wil doen minimaal een ‘Slotbeheer’ licentie nodig.

Het automatisch uitgeven van sleutels of toegangsrechten werkt uitsluitend voor digitale sleutels voor gebruik met mobiele telefoons. Het werkt dus ook prima voor ‘Medewerkers’ die hun toegangsrechten via ‘Organisatiebeheer’ hebben gekregen.

Automatische sleuteluitgifte of bijwerken van toegangsrechten werkt echter niet voor afstandsbedieningen, tags en/of codes.

Geen producten gevonden.

Toebehoren

Geen toebehoren

Downloads

Geen downloads

Voor gebouwbeheerder