Toegangsapp

De ‘Toegangsapp’ is een app welke noodzakelijk is voor het werken met de Flexeria ‘sloten’.

Digitale sleutels worden door de app verwerkt waarna de app de ontvangen sleutels op een eenvoudige en uiterst efficiënte manier presenteert. Daarbij wordt een ‘Open’ en afhankelijk van het slot een ‘Sluiten’ knop getoond voor alle deuren die binnen het BLE bereik van de telefoon zijn en waarvoor de gebruiker een sleutel heeft ontvangen. Sloten waar de gebruiker geen toegang heeft worden dus niet getoond. Sloten die niet binnen het BLE bereik zijn maar waarvoor de gebruiker wel een sleutel heeft ontvangen worden ook niet getoond.

Daarnaast biedt de app op de achtergrond tal van functies waar de gebruiker meestal niets van merkt, maar die wel noodzakelijk zijn voor de juiste werking van het systeem. Daarnaast biedt het een gebruikersinterface voor het invoeren van additionele beveiligingsopties welke door de sleuteleigenaar kunnen zijn afgedwongen. Enkele functies zijn:

  • Additionele beveiligingsopties zoals het invoeren van een afgedwongen pincode.
  • Invoeren van eventuele verificatiecodes voor ontvangen sleutels.
  • Firmware updates voor de ‘sloten’.
  • Klok synchronisatie tussen sloten en het beheerplatform.

De app voor geschikte toestellen met Android 4.3 of hoger is beschikbaar in de Play Store en de iOS app voor iPhone 4S of hoger is beschikbaar in de App Store.

Klik hier om de toegangsapp voor Android te downloaden.

Klik hier om de configuratieapp voor Android te downloaden.

Klik hier om de toegangs- en configuratie app voor iOS te downloaden.

Geen producten gevonden.

Toebehoren

Geen toebehoren

Downloads

Geen downloads

Toegangsapp